Naast de reguliere 5-weekse cursus bieden we 1-daagse workshops aan. Workshops op maat, zoals voor je (studenten)vereniging, zijn ook mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De Zelfverdedigings Workshop voor jongeren is voor jongens en meisjes van 12-17 jaar. In deze workshop van 4 uur leren jongeren spelenderwijs geweld te neutraliseren. Hoe ga je bijvoorbeeld om met bedreigende situaties op school of bij het uitgaan en hoe kom je veilig thuis? De kosten voor deze workshop zijn €50 euro. Zodra er 10 geïnteresseerden zijn aangemeld wordt een nieuwe workshop gepland. Aanmelden kan hier.

De Crash Course wordt gegeven op een zaterdag en is een workshop van 3 uur. De kosten voor deze workshop zijn €40 euro. De training bestaat uit drie delen: voor, tijdens en na een bedreigende interactie. Hoe bereidt je je voor (op een reis naar een vreemd land bijvoorbeeld), met welke vaardigheden kom je veilig thuis, en wat kan je achteraf doen? Zodra er 10 geïnteresseerden zijn aangemeld wordt een nieuwe workshop gepland. Aanmelden kan hier.